Wednesday, November 16, 2011

Blank

Mi-au inghetat sufletul. Si au fost doar cateva cuvinte scrise cu negru peste o culoare de cacat. Si mi-au zgariat firmiturile sufletului cu 3 lame Gillette nou noute.

Uneori cad. Ma adancesc in niste ganduri care nu-si gasesc ancorarea in realitate. Incerc sa ma agat de pereti de gelatina, dar am senzatia ca singurul lucru pe care il obtin e o mai mare mizerie si o mai lunga agonie. Dar continui sa o fac. Sa-mi strang sub unghii rosu vascos ca sa am cu ce sa-mi desenez conturul cand ma lovesc de final. O sa ma desenez singura. Nu am nevoie de tine.

De ce te-as vrea? Sunt atati alti "ei" care-mi pot murdari asternuturile si perverti mintea. Sunt atati alti "ei" cu care poate voi lua micul dejun. Si atati alti "ei" care vor vrea sa ramana cand eu o sa ii gonesc. Cand eu o sa le spun "imi pare rau, emotiile mele se opresc aici". Cand eu o sa le dau blugii de pe jos si-o sa imi beau cafeaua singura. Pot fara tine.

Dar tu... tu faceai cea mai buna cafea. Si ma trezeai mereu zambind si mirosind a parfum si Lucky Strike. Si imi ziceai povesti, atat de multe si frumoase povesti. Si fugeai inainte sa-ti spun eu "du-te!".

Mi-au inghetat sufletul. Si au fost doar cateva cuvinte scrise cu negru peste o culoare de cacat. Nici acum nu inteleg de ce imi scrii scrisorile pe foi colorate. "M-astepti azi? Vin. Iti voi spune ceva frumos."

2 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.